Welkom bij SanseveriaPlus

Wie zijn wij?

SanseveriaPlus werd opgericht in 2013. De leden zijn allemaal 45+. Met een knipoog noemen wij onszelf “een koor voor gevorderde stemmen.” Onder de bekwame leiding van Ann Janssens smelten onze mooie, rijpe zangstemmen samen tot een rijke, harmonieuze koorklank en werken we gedreven aan de uitbouw van een boeiend repertoire. Jong van hart, gaan wij met veel enthousiasme voor optimale muzikale kwaliteit.

Wat willen wij?

Onze dirigent Ann Janssens is zangpedagoge en heeft een rijke koor- en podiumervaring. Zij werkt met ons aan de uitbouw van een mooie koorklank en een interessant, gevarieerd repertoire. Kortom, wij streven naar een kwaliteitsvol mediorenkoor, waarin dames, die beschikken over een mooie stem en een basiskennis muziek, aan hun muzikale trekken komen.

Wat nog meer?

Zingen is leuk en schept samenhorigheid. Elke week opnieuw genieten wij van ons samenzijn en van de gezellige sfeer op de repetitie. Voor of na kan je ons vinden in het 'Wilgenhof'. Daar houden we onze babbel en bedenken en organiseren we onze kooractiviteiten: een concert, de koordag, het koorweekend, de koorreis …
Samen met ons zusterkoor ‘Sanseveria' gaan we op driekoningentocht, brengen we tweejaarlijks een kerstconcert en houden we een kaas&wijn-avond.